Cautare

2854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia c dacia unirea braila" (4.80 secunde)
La manifestarile organizate la Focsani cu prilejul sarbatoririi a 152 de ani de la Unirea Principatelor Romane este asteptat sa participe atat presedintele Traian Basescu cat si liderul PSD, Victor Ponta, care va fi insotit de Ecaterina Andronescu, Ilie Sirbu, Dan Nica si Dan Sova.
Peste 500 de forte de ordine sunt dislocate pentru a asigura paza si ordinea publica in timpul manifestarilor organizate de municipalitatea ieseana cu prilejul implinirii a 152 de ani de la Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca.
La 1 decembrie 1918, Adunarea Nationala de la Alba Iulia adopta Rezolutiunea care confintea unirea tuturor romanilor din Transilvania si Banat cu Romania, creandu-se astfel pentru prima data Ramania, asa cum o cunoastem noi astazi.
24 ianuarie - Ziua unirii Moldovei cu Tara Romaneasca Marcam astazi 153 de ani de la un moment important al istoriei statului roman:
Comisia Europeana regreta declaratiile lui Basescu despre unire Ultimul lucru de care avea nevoie UE Urmatorul mare proiect pentru Romania dupa aderarea la UE ar trebui sa fie unirea cu Moldova, il citeaza Euractiv.com pe presedintele Romaniei.
Unirea Basarabiei cu Romania, o lectie istorica importanta. ... Unirea Basarabiei cu Romania, prin actul de la 27 martie 1918, a fost inceputul minunat al actului istoric suprem al poporului roman, Marea Unire de la 1 Decembrie 1918.
Marsul pentru Basarabia "Solidaritate cu Basarabia" este mesajul pe care il vor transmite participantii la o ampla manifestatie, care va avea loc in Bucuresti, duminica, de la ora 14:00.
www.argumentpress.ro - saptamanal de informatie, analiza si afaceri din Calarasi - informeaza: La 27 martie 2018 se implinesc 100 de ani UNIREA Basarabiei cu Romania. Sapte primari si 100 de persoane din Judetul Calarasi vor fi in Basarabia cu prilejul omagierii.
La 24 ianuarie 1859 se infaptuia Unirea Principatelor Romane. ... Au fost peste 38 de candidati, iar alegerea lui Cuza s-a facut la presiunea strazii. In anul 1862, el a unificat Guvernul si Parlamentul, ceea ce a dus la unirea politica.
Unirea Constanta - Petrolul 2-3 LIGA 2 - Etapa 19 Marcatori: ... Trif 49 / Diarra 17, 24 Mazarache 58 Ecipele de start: Unirea Constanta:
Steaua - Unirea Dej 3-0 Liga a 2-a, play-off, etapa 1 Au marcat: Buta 41-autogol, Chunchukov 48, Trica 73 Echipele de start: ... Daniel Oprita Unirea Dej:
Unirea Dej - Dinamo 0-3 Play-off Liga 2, etapa a 2-a Au marcat: ... Iglesias 31, '77 Unirea Dej: ... 3.000 de locuri Arbitru:
ITM Galati va lua incepind de luna viitoare masuri aspre impotriva agentilor economici care nu au achitat institutiei comisionul aferent gestionarii cartilor de munca ale salariatilor. Printre cei 100 de datornici se afla si cluburile de fotbal.
Oamenii de afaceri raspund cu averea daca isi falimenteaza firmele pentru a scapa de datoriile la stat. Fiscul doljean inregistreaza deja 60 de cazuri in care s-a cerut atragerea raspunderii materiale a actionarilor, asociatilor si administratorilor unor firme care au la buget datorii de sute de miliarde de lei.
Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara. Lucescu este internat de sase zile la Spitalul Universitar din Capitala si nu doreste sa urmeze programul de recuperare indicat de doctori.
Cele doua formatii spaniole lupta in aceasta seara pentru trofeul Ligii Europa, finala fiind gazduita de Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 21.45 (Pro TV) Se anunta o seara magica la Bucuresti, Arena Nationala urmand sa gazduiasca finala Ligii Europa, trofeul fiind disputat de Atletico Madrid si Athletic Bilbao, doua echipe care practica un fotbal ofensiv si spectaculos.
14 martie Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
Ce adversare poate intalni nationala de fotbal Nationala de fotbal a Romaniei face parte din urna a treia a preliminariilor Campionatului european de Fotbal din 2016, a anuntat vineri site-ul UEFA.
Terenul de fotbal cu pom din Romania a ajuns vedeta internationala Dupa ce ne-au amuzat copios in tara, imaginile cu terenul de fotbal cu pom din localitatea Tonciu au facut incojurul lumii si au atras atentia si catorva publicatii prestigioase din Germania.
Recent, selectionata de fotbal CATENA RACING TEAM a participat la cea de-a IV-a editie a Medical&Pharma Football Cup 2015, competitie care s-a desfasurat in incinta C.S.
google-analytics.com